twan wint de wedstrijd van de week

Twan Zomerdijk heeft de meest recente editie van de Intersport Schutte Wedstrijd van de Week op Salland Centraal gewonnen. Twan voorspelde samen met 5 anderen de uitslag tussen VV Heino en SV Heeten goed. Heino won met 4-1, Twan won de loting.

Door de overwinning houdt Heino aansluiting met de koploper van de Tweede Klasse J, TVC ’28. De tussen beide teams zit nu nog twee punten verschil.

De verliezer van het duel van afgelopen zondag op Sportpark de Kampen, Heeten, bevindt zich door de nederlaag nog steeds in de gevarenzone. Twee-na-laatste op de ranglijst en een wedstrijd meer gespeeld dan de nummer voorlaatst.

Aanstaande woensdag presenteren we weer een gloednieuwe editie van de Wedstrijd van de Week. Vind jij dat een bepaald duel de Wedstrijd van de Week moet worden? Stuur dan een e-mail naar redactie@sallandcentraal.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.