tuinmeubelseizoen feestelijk van start

Keukenland en Tuinmeubelcentrum Wijhe viert tot en met zondag 18 maart de start van het nieuwe tuinmeubelseizoen. De eerste drie dagen gelden er tal van speciale aanbiedingen en kortingsacties en op zondag vormt de zaak de locatie voor de eerste editie van het Drive & Taste Event. Naast een proeverij van stoomkookgerechten en wijnen kunnen de gasten die middag kijken naar een presentatie van Inch Interiors en proefritjes maken in verschillende auto’s van BMW-dealer Oolbekkink uit Zwolle.

De collectie tuinmeubelen bevat tal van nieuwe artikelen. “Met speciale gashaarden voor in de tuin kun je de toch wat onvoorspelbare zomers in Nederland flink rekken”, vertellen Fred de Roos en Ralf Voskes namens Keukenland en Tuinmeubelcentrum Wijhe. “De tuin en de woonkamer vormen steeds meer één geheel. Deze gashaarden zorgen ervoor dat je ook op wat koudere dagen lekker warm buiten kunt zitten, oftewel happy cocooning. Je kunt ze onder een veranda zetten, maar ook in de open lucht. Ze zijn al verkrijgbaar vanaf 400 euro.”

Ook de collectie van het gerenommeerde tuinmeubelenmerk 4 Seasons Outdoor is flink uitgebreid. De collectie voorziet in tal van gevlochten kunststof stoelen en tafels. “En de bijbehorende kussens kunnen enkele buitjes hebben, dus die hoef je niet telkens op te ruimen”, vertellen Fred en Ralf. Nieuw van 4 Seasons Outdoor is de collectie Taste by 4 Seasons. “De kwaliteit is hetzelfde, maar er is wat zuiniger gebruik gemaakt van de materialen. Dat vertaalt zich ook in aantrekkelijke prijzen. Dat past helemaal in de huidige, economisch minder florissante tijd. De mensen houden hun hand wat meer op de knip. Met Taste by 4 Seasons is het toch mogelijk om tegen een wat lagere prijs een comfortabele tuinset aan te schaffen.”

4 Seasons Outdoor en het merk Kettler bieden ook tuinsets aan in gecoat staal of RVS. “Dat materiaal is ijzersterk, oerdegelijk en onderhoudsvrij”, stelt Fred. “Überhaupt is de materiaalkeuze flink toegenomen. Er zijn inmiddels ook verschillende tuintafels verkrijgbaar met meerdere keuzeopties als het gaat om onderstel en blad.” Maar Fred wijst ook naar de uitgebreide collectie buitenbarbecues. “Dat alles past in de trend om het gebruik van de tuin te optimaliseren, de functies ervan uit te breiden en er tegelijkertijd zo weinig mogelijk werk mee te hebben. De tuin wordt zo steeds gezelliger en huiselijker.”

Voor het Drive & Taste Event dien je je van tevoren op te geven. Dat kan op staging2.keukenland.nl/event. Een meesterkok laat de bezoekers proeven van verschillende tapashapjes, Huis de Salentein verzorgt een wijnproeverij, BMW-dealer Oolbekkink neemt diverse BMW’s (waaronder de nieuwste BMW 3-serie) en een Mini Cooper mee naar Wijhe, Inch Interiors laat zien wat het te bieden heeft als het gaat om op maat gemaakte keukens en Miele verzorgt een doorlopende presentatie stoomkoken. Ook aan de kinderen is gedacht. Zij kunnen zich uitleven op een groot springkussen of zich laten schminken. Onder de gasten die zich online aanmelden (en aanwezig zijn) wordt een geheel verzorgd weekend voor twee personen verloot. Bovendien maken zijn elk uur kans om een kookworkshop voor vier personen te winnen. Deelname aan het Drive & Taste Event is gratis. Er geldt een maximum van 250 gasten.

Keukenland en Tuinmeubelcentrum Wijhe is op vrijdag 16 maart geopend van 9.00 tot 21.00 uur en op zaterdag 17 maart van 9.00 tot 16.00 uur. Het Drive & Taste Event op zondag duurt van 12.00 tot 18.00 uur. Keukenland en Tuinmeubelcentrum Wijhe is te vinden aan de Wengelerafweg 6 in Wijhe, tel: 0570-522032. Meer informatie op staging2.tuinmeubelcentrumwijhe.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.