tim in t veld kan even in de zon liggen

Tim in ’t Veld uit Raalte is een van de landmachtmannen die de politiemissie in Kunduz, Afghanistan, moet ondersteunen. Maar vanwege de Koran-verbranding, is het te gevaarlijk om de poort uit te gaan. Lekker de tijd dus om van een Afghaans zonnetje te genieten.

We hebben een aanvraag gedaan Tim te mogen interviewen, maar dat is door de landmacht afgewezen. Logisch ook wel een beetje, want er ligt natuurlijk een verkeerd gesproken woord op de loer. Maar op zijn Facebook kunnen we een aardig inkijkje krijgen in het dagelijkse leven van Tim.

De tijdelijke verhoogde staat van onrust in Afghanistan heeft te maken met een Koran-verbranding. Naar verluid zouden Amerikaanse soldaten de Koran verbrand hebben omdat gevangen de geschiften gebruikten om er geheime boodschappen in te schrijven en onderling uit te wisselen. De verbrande heilige geschriften werden ontdekt in een vuilniscontainer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.