the followers pakt laatste halve finale ticket

Ondertussen is de eerste halve finale van de Wraak al afgewerkt, in Bosgoed Heeten. Voor Midnight Menace een heugelijke avond, want die verzekerden zich als eersten van een plek in de finale op 7 april in de Leeren Lampe.

Maar voor die finale hebben we nog meer bands nodig: Aanstaande vrijdag vindt de tweede halve finale plaats in Oortwijn Heino. Op dertig maart doet de Wraak Wijhe aan, daar zie we ook The Followers weer terug.

Maar eerst vrijdag in Heino. Daar betreden De Nieuwe Stempel, One For Sue, Break it Down en Userius het podium. Aftrap om 20.00 uur, entree is ook bij deze editie gratis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.