testweekend van kokkiebikes op lemelerberg

Sallandse sportfietsspecialist KokkieBikes uit Lemelerveld presenteert op zaterdag 3 en zondag 4 maart een testweekend voor mountainbikers en wielrenners. Op en rond de heuvels van de Lemelerberg kunnen zij kennismaken met nieuwe fietsen (en fietstechnieken) van de merken Cannondale en Ridley. Dit alles wordt mede mogelijk gemaakt door Landschap Overijssel.

Vanaf de parkeerplaats bij theehuis De Lemelerberg kunnen verschillende 2012 modellen mountainbikes en racefietsen worden getest. Het MTB-parcours op de Lemelerberg staat open voor de mountainbikers terwijl de Sallandse Heuvelrug met zijn vele glooiende wegen een prachtig testgebied vormt om de kwaliteiten van de allernieuwste racefietsen te ontdekken. De (sub)topmodellen van Cannondale en Ridley mountainbikes en racefietsen zullen in vrijwel alle courante maten als testfiets beschikbaar zijn.

Op zaterdag kunnen de fietsen worden getest tussen 9.00 en 17.00 uur en op zondag tussen 9.00 en 15.00 uur. De maximale testduur per fiets is een uur. Deelnemers wordt gevraagd tien minuten voor de test aanwezig te zijn in verband met een correcte afstelling. Ze dienen een geldig identiteitsbewijs, helm, pedalen en zadel mee te brengen (meet van tevoren ook even je zadelhoogte op). Deelname is op eigen risico. Geïnteresseerden kunnen kosteloos deelnemen door zich in te schrijven bij KokkieBikes, Kerkstraat 31a in Lemelerveld, tel: 0572 373773.

Meer informatie op staging2.kokkiebikes.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.