tennisseizoen wijhe begint met volle banen

Gezellig druk, dat was het zeker afgelopen woensdag op de tennisbaan in Wijhe. Er stond een instuif op het programma, waaraan kinderen uit de groepen 3 en 4 van de basisschool konden deelnemen. De instuif trok 20 deelnemers.

Trainer Duncan Meyer stond met twee assistenten klaar om de kinderen een eerste tennisles te geven. Na een uur was de instuif eigenlijk afgelopen, maar ruim de helft van de kinderen bleef nog lekker even tennissen. Voor de kinderen die het leuk vonden is er de mogelijkheid om in april en mei 6 tennislessen te volgen voor 10 euro. Ook andere kinderen kunnen zich hier nog voor aanmelden.

Vier dagen later (zondag) werd het jaarlijkse paard-veulentoernooi georganiseerd. In totaal deden 23 kinderen mee met hun vader, moeder, opa, tante of buurman. Bijna de hele dag waren er wedstrijden, op leeftijd en sterkte ingedeeld, want de jongste was 6 jaar en de oudste rond de 70. Meedoen stond voorop, maar natuurlijk wil iedereen ook winnen, wat resulteerde in leuke wedstrijden.

Van 27 maart tot 1 april vindt het Telstar clubtoernooi plaats, waarbij zowel de jeugd als de volwassenen strijden om de eer. In totaal doen er 40 jeugdleden en 30 volwassenen mee, verdeeld over bijna 70 wedstrijden. De finales worden zondagmiddag gespeeld.

Eén week later begint de voorjaarscompetitie, waaraan in totaal 16 teams meedoen, 7 jeugdteams en 9 seniorenteams. Al met al een goed begin van het nieuwe tennisseizoen: mooi voorjaarsweer en veel wedstrijden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.