t natuurlijk huus nu ook in de bioscoop

De zesdelige tv-serie van ’t Natuurlijk Huus in Raalte is donderdag in première gegaan in de bioscoop. Bezoekers van de bioscoop in Diepenheim krijgen de komende maanden voor aanvang van een film eerst een aflevering van de tv-serie te zien. Eigenaar Harold aan de Stegge heeft de serie geprogrammeerd na een excursie aan ’t Natuurlijk Huus.

De bioscoop van Diepenheim heet HonkHomeCine en staat te boek als de kleinste bioscoop van Nederland. Dat spreekt de mensen achter ’t Natuurlijk Huus wel aan. De serie over ’t Natuurlijk Huus gaat over een natuurlijke manier van bouwen en inrichten van een woning, maar ook over een natuurlijke manier van leven. De tv-serie is ook uitgezonden op RTV Oost en is momenteel ook te zien op de digitale zender Goed TV.

De tv-serie is overigens ook via staging2.hetnatuurlijkhuus.nl te zien. Daar kun je ook allerlei informatie over ’t Huus krijgen, je aanmelden voor cursussen of excursies. In ’t Natuurlijk Huus kun je ook vergaderen. De serie is gemaakt door Beleef Media.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.