sportief begin ladies night in vital centre

Maar liefst 350 vrouwen hebben vrijdagavond de Leontien Ladies Night in Vital Centre in Raalte bezocht. De avond begon uiteraard sportief. Onder leiding van niemand minder dan Leontien van Moorsel werd er gespind. Na de sportieve opening nam gastvrouw Maaike Heethaar de avond over om de dames verder te vermaken.

Zo was er live muziek, een vrouwelijke DJ, stonden er verschillende stands en konden de deelnemers proeven van hapjes en drankjes.

De Ladies Night was een voorproefje van de nationale Leontien Ladies Ride op 3 juni in Raalte. Burgemeester Piet Zoon riep de dames op om samen met het Vitalteam mee te doen aan de Leontien Ladies Ride.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.