solide defensie lemelerveld

Voorzitter René Jansen was blij met de 0-3 overwinning op Robur et Velocitas in Apeldoorn. ,, Op een slecht veld hadden beide teams moeite met het spel. We hebben wel gewonnen maar het was niet helemaal terecht. De eerste helft was eigenlijk voor hun,maar ons verdedingsblok gaf weinig tot niks weg. In de tweede helft komen we wat gelukkig op voorsprong. Sven Kruger haalt van 20 meter verwoestend uit en de bal vliegt in de bovenhoek. Vanaf dat moment hebben ze geen kans meer gehad. Daarna konden we twee keer uit een counter scoren.”

Jeroen van de Berg is weer terug bij Lemelerveld en dat zullen de tegenstanders weten. Van de Berg stond vanmiddag ook weer twee keer op de goede plek. ,, Hij doet gewoon zijn ding en wij zijn er erg blij mee”, aldus Jansen. Van de Berg maakte alweer zijn vijfde goal in drie wedstrijden. Lemelerveld doet goede zaken na de winterstop met twee overwinningen klimt het op de ranglijst, en met Jeroen van de Berg is er ook weer meer vertrouwen in het team.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.