Home / archiefcentraal / smhc verliest door ongeldig doelpunt

smhc verliest door ongeldig doelpunt

De goal viel van buiten de cirkel, maar één van de scheidsrechters voor het een geldig doelpunt. Na wat gemopper pakte SMHC de draad weer op. Enigszins ontdaan door het onrecht, creëerden de bezoekers uit Kampen kans op kans. Cecile Leeftink hield de goal echter knap leeg en daardoor SMHC op de been.

Na de rust bepaalde SMHC het spel. Goed positiespel, nette combinaties en keurige opbouw zorgden ervoor dat de veel kansen gecreëerd werden. De score bleef echter uit, waardoor SMHC na het gelijkspel van vorig weekend nu weer genoegen moet nemen met verlies.

Lees ook

Bestuursleden Stichting Ouderenwerk Heino nemen afscheid

HEINO – Stichting Ouderenwerk Heino heeft tijdens de laatste vergadering van het afgelopen jaar, afscheid …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.