smhc neemt afscheid van spits

De hockeydames van SMHC nemen zondag afscheid van hun spits Milou aan de Steggen. Zij kan de trainingen en wedstrijden niet meer combineren met haar studie in Groningen.

Milou heeft de eerste helft van het seizoen nog meegedraaid in het damesteam, maar het afscheid was niet te voorkomen. Dit is het ‘lot’ van elke sporter en sportvereniging, na de middelbare school gaan velen verder leren in een plaats buiten Raalte.

Zondag speelt SMHC tegen Coevorden. waar het in de eerste helft van de competitie tegen een harde nederlaag opliepen. De dames zijn er op uit het deze keer beter te doen. De resultaten na de winterstop zijn hoopgevend.

“We gaan op zoek naar onze eerste winstpartij en gaan daar dan ook hard voor knokken. Ik zie dan ook een droomscenario voor me waarin Milou het winnende doelpunt maakt en met een applauswissel afscheid kan nemen.”

Wie dat mee wil maken en Milou en het team wil aanmoedigen is van harte welkom, zondag om 13.00 uur op het SMHC veld in Raalte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.