schrijver benali naar leescafe in hoftheater

De schrijver en tv-presentator Abdelkader Benali komt op 21 maart naar het Hoftheater voor een lezing in het teken van de Boekenweek. De lezing begint om 20.15 uur.

Benali schrijft behalve romans en toneel ook artikelen en recensies voor onder meer Algemeen Dagblad, de Groene Amsterdammer, Esquire, de Volkskrant en Vrij Nederland. Voor zijn romandebuut Bruiloft aan zee werd hij in 1997 genomineerd voor de Libris Literatuur Prijs, die hij in 2003 kreeg voor zijn tweede roman, De langverwachte.

Tijdens de Israëlisch-Libanese Oorlog in 2006 verzorgde Benali voor Vrij Nederland een weblog vanuit Libanon, waar hij bij het uitbreken van de oorlog toevallig verbleef. Benali presenteerde in het voorjaar van 2010 het NPS-programma De schrijver en de stad.

Wil je zeker zijn van een plekje dan kun je alvast reserveren via info@bibliotheekraalte.nl of 0572-363637.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.