sallands got talent de finalisten

Salland’s Got Talent, de finalisten

Jess & Steven

“Wij zijn Jess (20) en Steven (20). We komen allebei uit Raalte. We spelen nu al drie jaar samen en hebben vorig jaar Aanstormend Talent 2011 gewonnen. We hebben in de voorrondes het liedje ‘The Rose’ van Bette Midler gespeeld, echter niet het origineel maar de versie van Andre Rieu. We vonden het erg leuk om mee te doen omdat wij wel van uitdagingen houden. We willen graag allebei de muziekwereld in omdat we dat erg leuk vinden. Als we daar straks geld mee kunnen verdienen, zou dat helemaal leuk en mooi zijn.”

Davin Mosterd

“Ik ben Davin Mosterd, ik ben 17 jaar en ik woon in Wijhe. Ik ben in de finale gekomen met een pianostuk. Ik speelde ‘Natural Mind’, een eigen compositie in F#-mineur. Ik vond de voorrondes van Salland’s Got Talent leuk om mee te maken en ik vond het ook mooi en goed om weer eens podiumervaring op te doen. Ik zit in de 5e klas van het Atheneum. Hierna hoop ik naar het Conservatorium te kunnen. Ik wil een (beroemd) muzikant/pianist/componist worden en in elk geval nog heel veel meer plezier beleven aan muziek.”

Sylvie Rodijk

“Mijn naam is Sylvie Rodijk. Ik ben net 11 jaar geworden en ik zit nog op de basisschool. Ik woon in Raalte. Ik ben met het liedje ‘Engel Zonder vleugels’ in de finale gekomen. Ik vond het heel erg leuk om mee te doen aan de voorrondes. Ik hou erg van veel van muziek en van zingen. Ik zou wel zangeres willen worden.”

Tom Veltien

“Mijn naam is Tom Veltien. Ik ben 14 jaar en zit in klas 3kb van het VMBO van het Carmel College Salland. Ik speel het nummer ‘Money’ van Pink Floyd. Ik wil graag aan het werk als gitarist, maar daarvoor wil ik wel eerst de popacademie in Enschede of een andere gitaaropleiding volgen.”

Femke Damman

“Ik ben Femke Damman, ben 17 jaar en woonachtig in Schoonheten. Op het moment bevind ik mij in het examenjaar van Havo. Al van jongs af aan ben ik al met muziek bezig. Zang en gitaar en zo’n zes jaar geleden kwam daar ook piano bij. Ik ben de voorrondes doorgekomen met het nummer ‘A-team’ van Ed Sheeran. Ik heb mezelf daarbij begeleid op mijn eigen semi-akoestische gitaar. Ik zie wel waar ik eindig, puur genieten vind ik veel belangrijker. In de toekomst zou het leuk zijn om aan meerdere audities mee te doen en meer filmpjes aan mijn Youtube-kanaal toe te kunnen voegen en lekker te kunnen blijven zingen en muziek maken! Maar ik sta natuurlijk altijd voor alles open! Ik zie wel wat er op mijn pad komt.”

Corné van Oorschot/CRN

Ik ben Corné van Oorschot, mijn rapnaam is CRN. Ik ben 18 jaar oud en woon in Heeten. Ik ben opgegeven voor Salland’s Got Talent. Ik weet niet door wie. Tijdens de voorrondes heb ik het nummer ‘Ik herken je niet’ gerapt. Op 23 maart komt dat nummer uit. Het mooiste in rap zijn de verhalen achter het nummer. Je moet soms wel weten wat de gedachte is, anders begrijp je het nummer niet. Ik ben zelf begonnen bij een kameraad van mij, Frank Jansen. En in mei 2010 heb ik samen met hem m’n eerste nummer online gegooid. Sinds die tijd ben ik veel teksten gaan schrijven. Sinds augustus 2011 ben ik actiever bezig in de muziek. Lange avonden in de studio, het kost wel veel tijd en energie. En als ik tevreden ben over een nummer, zet ik hem ook op YouTube. Het nummer: CRN ft. WijheFinest – ‘Ze Geeft De Kracht’, heeft voor mij een grote betekenis. Als ik de kans krijg in de muziek, zal ik geen nee zeggen. Wat ik in de finale van Salland’s Got Talent ga doen, is een verrassing.”

Nella, Nikki & Rosalie

“Wij zijn Nella Geurts en Rosalie Meijer uit Raalte en Nikki Groote Schaarsberg uit Luttenberg. Nella en Nikki zijn 18 jaar, Rosalie is 17 jaar. Wij zijn een trio met piano en gitaar en we proberen ons door middel van driestemmige zang te onderscheiden. In de voorronde speelden we het nummer ‘She Will Be Loved’ van Maroon 5. Daar hebben we wel onze eigen muzikale draai aan gegeven. Het was een ontzettend leuke avond! We zitten alle drie op het Carmel College Salland in de eindexamenklas van het VWO. Onze ambitie in de muziek is om nog zoveel mogelijk op te treden. We willen graag meer eigen nummers schrijven om een zo divers mogelijk repertoire op te bouwen.”

Demi & Jasper

Jasper de Jong (15) komt uit Nijverdal en is pianist van de band Update. Demi Wind (14), ook uit Nijverdal, zingt in dezelfde band. Daarnaast is ze lid van musicalgroep Stardust uit Nijverdal. “Toen Demi vorig jaar samen met Musicalkoor Stardust optrad in het Hoftheater, las ze over Salland Got Talent en toen hebben we ons opgegeven. Het is de eerste keer dat we met z’n tweeën meedoen aan een talentenjacht. Wij deden het nummer ‘Empire State of Mind’ van Alicia Keys. We vonden het erg leuk om mee te doen en de jury was erg enthousiast. Natuurlijk hopen we dat we het ver zullen schoppen en vaak mogen optreden, bijvoorbeeld op festivals.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.