ruim 6000 bezoekers open dag olst wijhe

De open dag van het nieuwe gemeentehuis van Olst-Wijhe is zaterdag door ruim 6.000 mensen bezocht. De buitenactiviteiten van de brandweer en de politie trokken vele bezoekers. Binnen was op iedere verdieping iets te beleven voor jong en oud. Zo konden kinderen gebruik maken van het springkussen, een computerspelletje spelen en ook hun topografie werd getest.

De bezoekers waren positief over het nieuwe gemeentehuis. “Het is een mooi gebouw met een efficiënte inrichting die zeker niet te luxe is. Er is veel licht in de verschillende ruimtes en vooral het uitzicht richting de IJssel is prachtig”, was een veelgehoorde opmerking.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.