Home / archiefcentraal / rov waarschuwt leden voor spookfactuur

rov waarschuwt leden voor spookfactuur

Het Raalter Ondernemers Verbond, ROV, waarschuwt haar leden voor een spookfactuur die de rondte doet. Biztelefoongids BV stuurt namelijk verschillende bedrijven in deze regio (maar ook in het Vechtdal) een factuur van 295,12 euro.

Wie de factuur echter kritischer bekijkt, ziet dat het om een ‘aanbieding’ gaat, in plaats van een factuur. In de kleine lettertjes staat namelijk: ‘Dit is een aanbieding en geen factuur’. Menig minder oplettend boekhouder zal de spooknota echter misschien klakkeloos betalen.

Lees ook

Excursie bij het Rozendael

HEINO – Agnes Neimeijer verzorgt op dinsdag 3 augustus weer een avondexcursie bij landgoed Het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.