Home / archiefcentraal / rohda op bezoek bij fictieve koploper alcides

rohda op bezoek bij fictieve koploper alcides

Aanstaande zondag speelt Rohda Raalte de uitwedstrijd tegen Alcides in Meppel op Sportpark Ezinge. De aanvang van deze wedstrijd is 14.00 uur. Alcides is momenteel koploper als je kijkt naar het aantal verliespunten.

Hoe het elftal van trainer Kick Maatman er uit gaat zien is op dit moment nog niet helemaal duidelijk. Het elftal wordt geplaagd door een aantal blessures en schorsingen. “We gaan er vanuit dat we een Rohda Raalte te zien krijgen die wat wil rechtzetten. Ook de grote titelkandidaat Alcides zal wat willen rechtzetten tegen Rohda. De wedstrijd in Raalte werd na een fantastisch voetbalmiddag met 5-2 gewonnen door de Raaltenaren.”

Lees ook

OpStap op de Lemelerberg

REGIO – Op donderdagavond 12 augustus verzorgt Landschap Overijssel een ‘OpStap’ excursie op de Lemelerberg. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.