rohda hard onderuit tegen titelkandidaat

Trainer Kick Maatman van Rohda Raalte had zich een betere zondagmiddag in Meppel voorgesteld. Nu stonden er na afloop de keiharde cijfers van 4-0 op het bord. Bernard Jansen kon niet anders dan beamen dat Alcides verdiend heeft gewonnen. “We denken dat we tegen de titelkandidaat nummer één hebben gespeeld. We stonden al snel met 1-0 achter, die een duidelijk buitenspel geurtje had. Als je dan even later Yumé Ramos een kansje geeft dan weet je dat het 2-0 is. Die moet je echt geen meter ruimte geven. Dan loop je al snel achter de feiten aan. Voor rust hadden we misschien een penalty moeten hebben, maar die krijg je dan niet. Wordt het 2-1 dan ga je heel anders de rust in. Nu wordt het 3-0 en is de wedstrijd gespeeld. 4-0 is misschien een beetje geflatteerd, maar de nederlaag is terecht”.

Rohda moet nu een pas op de plaats maken want het gat met Alcides en Be Quick is nu redelijk opgelopen. De kansen op een plaats naar de topklasse kan voorlopig de ijskast in.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.