ribsenblues pre party in taveerne tivoli

Bluesliefhebbers kun zondag 25 maart een alvast een voorproefje nemen op het aanstaande festival dat op 27 en 28 mei gehouden wordt. Tijdens de zogeheten pre-party bij Taveerne Tivoli in Raalte wordt onder andere de officiële Ribs&Blues app gepresenteerd, bekend gemaakt wie de nieuwe Sheriff van KidsAdventure Land wordt en ontbreekt het natuurlijk niet aan een stevig potje bluesmuziek.

Sinds een aantal jaar organiseert het bestuur van het evenement de pre-party voor de liefhebbers van Ribs&Blues. Tijdens dit feestje kan men zich alvast in de sfeer wentelen van het festival tijdens het Pinksterweekend en voorbespreken wat er allemaal komen gaat.

Tijdens deze middag in Taveerne Tivoli wordt ook de officiële mobiele applicatie van Ribs&Blues gepresenteerd. Met deze app kan de bezoeker vooraf en tijdens het festival goed op de hoogte blijven van het programma en de laatste nieuwtjes.

Huidige sheriff Florian Wijsman zal zijn ster overdragen aan de nieuwe sheriff van de komende Ribs&Blues. De WANTED-oproep die begin dit jaar uitging naar kinderen tussen de 8 en 12 jaar, heeft veel reacties opgeleverd. Tijdens de Pre Party wordt bekend wie dit jaar de eer heeft om de Sheriff ster te dragen en het KidsAdventure Land zijn of haar domein mag noemen.

Last but not least ontbreekt het natuurlijk niet aan muziek. De Amsterdamse Rythm en Bluesband 76’ Giant Tiger Hooch zorgt tijdens deze zondagmiddag voor blues met een gezonde dosis Hollandse nuchterheid. Onlangs speelden ze als support van Cuban Heels meerdere zalen plat.

De pre-party duurt van 15.00 uur tot 19.00 uur. Entree is gratis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.