replica nieuwe prijs van wedstrijd van de week

Doe je trouw mee aan de Wedstrijd van de Week van Salland Centraal? Opgelet. De nieuwe wekelijkse hoofdprijs is de Eredivisie Replica. Deze vertegenwoordigt een winkelwaarde van 19,95 euro. Eerder kregen de winnaars een speciale Salland Centraal-bal. Na jarenlang fanatiek ‘uitslagje voorspellen’ zijn deze ballen echter op. De echte Eredivisie Replica leek zowel Salland Centraal als Intersport Schutte (dat de bal aanbiedt) een nog mooiere prijs. “We gaan beide uit van kwaliteitsverbetering en de Eredivisie Replica is natuurlijk nog veel aansprekender”, vertelt Han Schutte van Intersport Schutte. Op de foto poseert hij samen met medewerker Bart Alferink.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.