recordaantal matches bij derde meet en match

Donderdag 26 januari vond de derde Meet & Match plaats in het Holstohus. Het bedrijfsleven en de maatschappelijke organisaties waren goed vertegenwoordigd deze avond. Burgemeester Ton Strien, voorzitter van het platform Samen Doen in Olst-Wijhe, opende de avond en sprak de wens uit dat er veel matches gemaakt zouden worden met handen (inzet mensen), hoofd (expertise), maar vooral met het hart.

Dat mensen in deze economisch mindere tijden in Olst-Wijhe wat voor elkaar over hebben, bleek deze avond. Er waren zelfs bedrijven die niet aanwezig konden zijn maar wel wilden matchen met maatschappelijke organisaties. De Meet & Match leverde een recordaantal van maar liefst 59 matches op. Er ontstonden veel verschillende samenwerkingsverbanden van twee en soms ook drie partijen die samen iets moois gaan doen. Veel matches worden uitgevoerd op NL Doet dagen op 16 en 17 maart van dit jaar.

Het platform Samen Doen in Olst-Wijhe kijkt met een zeer tevreden gevoel terug op deze goede maar bovenal gezellige avond en bedankt alle partijen voor hun actieve inbreng.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.