razzle zangeres heeft druk vrijdagavondje

Woensdag deed Eva mee aan ‘Maak ’t of Kraak ’t voor War Child’ in Meppel, een actie van Radio 538. Acht halve finalisten maakten kans op een finaleplek. Eva won en daarom komt ze vrijdagavond voor haar optreden in Heeten nog in actie in Groningen. Als Eva wint in Groningen, heeft ze een platencontract te pakken. Stemmen op Eva kan door een SMS met de tekst MAKEN6 naar 4333 te sturen.

Na haar optreden in Groningen, moet Luitsz zorgen dat ze rap naar Heeten komt. De halve finale van de Wraak van Salland begint vrijdagavond om 20.00 uur in Bosgoed Heeten. Entree is gratis. Deelnemende bands zijn Dut ow Deugt, Midnight Menace, Peanuts Outta Can en zoals eerder genoemd: Razzle.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.