raalte turkse kracht 1 1

Raalte behaalde vandaag in het degradatieduel tegen Turkse Kracht één punt. Op basis van de tweede helft had er meer in gezeten.

Het was voor Raalte van belang om vandaag in ieder geval niet te verliezen, omdat men niet wil degraderen. Met drie punten voorsprong op Turkse Kracht was dit een belangrijk duel.

In gesprek met aanvoerder Gerben Wijnhout van Raalte: “Het spel in de eerste helft was niet zo best. In de eerste helft was de tactiek afgesproken om wat te zakken en van daaruit kansen te creëren.

Na ruim tien minuten scoorde Turkse Kracht het eerste doelpunt.

In de tweede helft werd er meer druk naar voren gezet. Dat leverde meer kansen op die we helaas nauwelijks konden benutten. In de 67e minuut scoorde Sidki Aslan de gelijkmaker.

Ook op het einde waren nog een paar kleine kansen. Een 100% doelpunt werd wegens onterecht buitenspel afgekeurd. Achteraf gezien kunnen we wel leven met die ene behaalde punt”.

Raalte stond voor de wedstrijd van vandaag één-na-laatste op de ranglijst, Turkse Kracht was de hekkensluiter. Raalte met 10 punten, Turkse Kracht met 7. Er degradeert één ploeg rechtstreeks uit de competitie.

Volgende week wil Raalte er alles aan doen om de plek in vierde klas te handhaven en de nacompetitie te halen. Wijnhout: “De belangrijkste tegenstanders hebben we gehad. Nu moeten we nog tegen een paar middenmoters spelen waar we nog wat punten moeten kunnen halen”.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.