raalte plaza verkoopt loten van team lef

Team Lef! zamelt op dit moment op allerlei manieren geld in om mee te nemen naar de Roparun. Dat is een sponsorestafetteloop van ongeveer 520 kilometer van Parijs en Hamburg naar Rotterdam. De opbrengst is bestemd voor de begeleiding van mensen met kanker. Daartoe is ook een speciale loterij georganiseerd.

Loten à 2,50 euro zijn sinds kort verkrijgbaar bij Raalte Plaza (Formido Raalte, Otak, Welkoop & Woonstudio). Met de afgelopen twintig edities van de Roparun is al meer dan vijfenveertig miljoen euro opgehaald voor zorg aan mensen met kanker. “Veel teams komen uit de regio Rotterdam”, zo stelt Team Lef. “Het is daarom zo uniek dat een team uit Salland op eigen initiatief deelneemt aan zo’n groot evenement met zoveel voorbereidingen op verschillende vlakken.”

Doneren kan op rekeningnummer 1687.15.945 tnv Team Lef! Elke euro is welkom.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.