pvda raalte houdt avond over sportbeleid

PvdA Raalte houdt donderdagavond een discussieavond over het sportbeleid dat in Raalte gevoerd wordt. Moeten er bijvoorbeeld meer trapvelden of extra kunstgrasvelden in Raalte komen? Moet elk dorp een eigen speelveld hebben of knappen we het zwembad op?

Gasten op de avond zijn onder meer Tjeerd van Dekken (Tweede Kamerlid PvdA), Hack Goetsch (directeur SportService Overijssel) en Peter Gras (hoofd sportzaken gemeente Raalte). De leden van de gemeenteraadsfractie van de PvdA, Leijten en Van der Wilt, zijn ook aanwezig. Geïnteresseerden zijn van harte welkom om de avond bij te wonen en hun ideeën te laten horen.

De avond wordt geleid door Tijs de Bree (voorzitter PvdA Raalte / fractievoorzitter PvdA Overijssel).

Naast eerder genoemde vragen komen er ook andere onderwerpen aan bod. Waarom zouden we geld stoppen in sportvoorzieningen als je ook -voor niets- kunt hardlopen op straat? Hoe werkt de gemeente aan het stimuleren van sport? En wat doen de landelijke politiek en de provincie er eigenlijk aan?

De avond begint om 20.00 uur en wordt in Laurel’s gehouden. Iedereen die wil komen, is welkom.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.