professionele kledingpresentatie crt toer

“Begin januari 2011 zijn we binnen het toerbestuur begonnen met het opstarten van de procedure voor het aanschaffen van nieuwe kleding. Echter voordat het zover was hebben we als bestuur veel voorwerk gedaan, binnen het betuur hebben we een kledingcommissie samengesteld. Binnen de commissie heeft ieder zich verdiept in een van de verschillende aspecten zoals merkkeuze, offertes, wensen van leden, sponsorbelangen, financiële gevolgen, huidige sponsoren benaderen en het zoeken van nieuwe sponsoren”, vertelt voorzitter Benno Klein Koerkamp.

Twee van de vorige sponsoren zijn de komende vijf jaar ook weer vertegenwoordigt op de nieuwe kleding. “Daarnaast hebben wij drie nieuwe sponsoren gecontracteerd voor een plaats op onze nieuwe kleding.”

Om de kleding op tijd beschikbaar te hebben voor de opening van het seizoen 2012 moest er vroeg begonnen worden met de voorbereiding. “Daarom hebben we ook een tijdslijn opgesteld met deadlines voor de verschillende fases. Met behulp van deze methode hebben we zonder overhaaste beslissingen een weloverwogen keuze kunnen maken.”

Het programma 2012 staat weer vol met prachtige tochten in de regio en met uitdagende trainingsritten. “Met drie verschillende snelheidsgroepen bieden we voor een ieder een gepaste groep wat snelheid betreft. Op de zondagen vertrekken we om 9.00u en na invoering van de zomertijd starten we op de dinsdag en donderdagvonden. We starten vanaf de parkeerplaats bij de C1000 in Raalte dorp. Voor het volledig programma verwijzen we je naar onze website van de CRT toerafdeling.”

Ook is er ruimte voor nieuwe leden om eens kennis te maken met de toerafdeling. Zij kunnen geheel vrijblijvend zich aansluiten bij de groep om eens mee te fietsen (wel met helm) en de toerleider zal uitleggen hoe er gefietst wordt.

“Mocht het je aanspreken dan kun je lid worden voor 45 euro per jaar, inclusief lidmaatschap van NTFU, fietssport magazine en fietsverzekering. Nieuwe leden kunnen gebruik maken van een zeer aantrekkelijk aanbod van clubkleding. Wij zien je graag kennismaken met een bloeiende afdeling waar gezelligheid, samenhorigheid en sportiviteit hoog in het vaandel staan.

“Kijk voor meer informatie op staging2.crtraalte.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.