prijswinnaars open dag in het zonnetje gezet

De prijswinnaars van de Open Dag van het gemeentehuis van Olst-Wijhe zijn dinsdag in het zonnetje gezet. In het gemeentehuis in Wijhe ontvingen zij hun prijs. Helaas konden niet alle prijswinnaars aanwezig zijn. De aanwezigen daarentegen werden door burgemeester Strien toegesproken en van harte gefeliciteerd met hun gewonnen prijs.

Zes vakgroepen hadden een prijsvraag georganiseerd, variërend van het raden van het aantal batterijen in een pot tot het raden van WOZ waardes van diverse woningen. Tevens werd de prijswinnaar van de Caviarace bekend gemaakt. Bij de diverse prijsvragen behoorden verschillende prijzen, waaronder Irischeques, een radio op zonne-energie en een loopbaanadvies.

De burgemeester heeft aan iedereen zijn of haar prijs uitgereikt, waarna het onder het genot van een hapje en drankje nog gezellig napraten was.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.