Home / archiefcentraal / polyhymnia huldigt tweehonderd verenigingsjaren

polyhymnia huldigt tweehonderd verenigingsjaren

Muziekvereniging Polyhymnia heeft zaterdag tijdens haar jaarlijkse uitvoering in Sporthal Heidepark in Lemelerveld maar liefst tweehonderd verenigingsjaren gehuldigd. Voorzitter Koos de Vries zette samen met Bertus Gottemaker van de KNFM maar liefst zeven jubilarissen in het zonnetje.

Herman Boerkamp is met zijn vijftig verenigingsjaren de grootste aandeelhouder in dit geheel. Maike Knapen, Hilde Veltjen, Wibo Koenjer, Edwin Boerkamp, Arno Boxebeld en Gerben Schutte vulden het geheel aan met ieder 25 verenigingsjaren.

Muziekvereniging Polyhymnia is trots op het feit dat leden trouw zijn aan de club en ziet de huldigingen als een groot compliment aan de jubilarissen en aan de hele vereniging. Voor het volledige verslag en digitale beelden van deze succesvolle uitvoeringen en de muziekvereniging kun je op www.muziekverenigingpolyhymnia.nl kijken.

Lees ook

Broeklandse amazone doet mee aan EK springen in Le Mans

Sylvie Ruissen: ‘Na mijn ongeluk begin 2020 heb ik er hard voor moeten knokken’ BROEKLAND …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.