plaatjesactie levert wijhe92 5325 euro op

De handbal- en voetbalplaatjesactie van Albert Heijn Boomgaard en Wijhe’92 heeft de clubkas met 5325 euro gespekt. Met de ruilmiddag afgelopen woensdag kwam de actie aan zijn eind. Wel was er meer nieuws over de beide partijen te melden. Boomgaard en Wijhe kwamen namelijk overeen dat de Albert Heijn de kledingsponsor voor de mini’s handbal en de D- en F-teams van het voetbal is.

Eerder die middag werd de Joep de Vos als winnaar van de ballonwedstrijd verrast met een origineel

voetbalshirt van het Nederlands Elftal met handtekeningen van alle spelers. Zijn ballon kwam helemaal tot in het Duitse Ruhrgebied.

Volgens de organisatoren was de plaatjesactie een groot succes. Met het plaatjesalbum hebben alle jeugdspelers en de selectiespelers van het eerste handbalteam, het dames- en herenvoetbalteam en het G-team een ‘gezicht bij de naam’ gekregen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.