palmpasenoptocht door heino

Op Palmzondag 1 april, wordt er in aansluiting op de Palmpasenviering in de Katholieke Kerk in Heino, een Palmpasen optocht door Heino gehouden.

De Palmpasen viering duurt van 11.00 uur tot ongeveer 11.45 uur. Na de viering lopen alle aanwezigen vanuit de kerk, samen met de kerkgangers uit Laag Zuthem en van de Hervormde kerk uit Heino, onder begeleiding van Polyhymnia de Palmpasenoptocht.

Start is bij de katholieke kerk, waarna de tocht langs het European Care Hotel en het Het Wooldhuis trekt. De tocht eindigt bij het Parochiecentrum. Na de optocht wordt er bij het parochiecentrum wat gedronken. Daar wordt ook bekend gemaakt wie de mooiste Palmpasenstok heeft gemaakt.

Bij slecht weer wordt de tocht flink ingekort: een rondje door de kerk heen en rechtstreeks naar het parochiecentrum toe.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.