paceshifters op pedro pico pop

De Paceshifters staan op 9 juni op Pedro Pico Pop in Raalte. De band heeft net een nieuwe plaat in Amerika opgenomen. Eerder maakte de organisatie van het feest al bekend dat Kraantje Pappie, Destine en Shaking Godspeed komen.

Onlangs kwam er een mini-documentaire van de Paceshifters online, die gaat over de opnamesessies van hun tweede album. Vijf weken lang zaten de jongens in de studio van topproducer Ed Stasium (bekend van de Ramones, Living Colour en Pennywise) te Durango, Colorado. Het tweede album van Paceshifters zal dan ook zeker meer volwassen klinken dan zijn voorganger.

Verder laat het festival weten dat er dit jaar wederom een samenwerking is gevonden met het Burgerweeshuis in Deventer. Het festival en het poppodium zijn samen op zoek gegaan naar een vernieuwende act met veel potentie en kwamen uit bij Paceshifters. Het Burgerweeshuis heeft in de maand juni rondom Pedro Pico Pop vele acts geprogrammeerd als Peter Pan Speedrock op vrijdag 1 juni, A Silent Express op donderdag 14 juni en de Dijk op donderdag 20 september.

De kaartverkoop van het festival is inmiddels van start gegaan en kaarten zijn verkrijgbaar via de website en alle Primera winkels in Nederland. Naast de zaterdag is er dit jaar ook een vrijdagavond programma. Binnenkort wordt het programma bekend gemaakt, de organisatie werkt hierbij samen met Roots Dance Events, dus verwacht naast alternatieve rock ook dance en house.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.