Home / archiefcentraal / open repetities voor die schopfung

open repetities voor die schopfung

De zang- en oratoriumvereniging heeft onlangs het meesterwerk ‘Die Schopfung’ van Joseph Haydn op haar repertoire gezet. Het oratorium Die Schöpfung is een compositie voor koor, solisten en orkest.

De Zang en Oratorium is, onder leiding van de nieuwe dirigent Jan Kruisselbrink begonnen met de repetities van dit meesterwerk. De uitvoering van Die Schöpfung vindt plaats op zondag 4 november in de Basiliek van de Heilige Kruisverheffing in Raalte. De generale repetitie is op zaterdag 3 november. Bij de uitvoering van Die Schöpfung, zal de Zang en Oratorium begeleidt worden door Het Projektorkest Twente. Ook zullen 3 solisten hun medewerking verlenen.

De Zang- en Oratoriumvereniging Raalte houdt op maandag 5 maart een open repetitie in het parochtiecentrum aan de Kerkstraat in Raalte. Van 20.00 tot 22.00 uur zijn alle stemsoort welkom. Deelname tot november kost 5 euro per maand, inclusief de partituur. Voor meer informatie kun je op www.zov-raalte.nl kijken.

Lees ook

‘Nog meer onzekerheid voor agrarische ondernemers’

ZWOLLE – “Nog meer onzekerheid voor agrarische ondernemers en hun gezinnen”. Dat zegt Gert Harm …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.