open muziekestafette heino krijgt vorm

De tweede Open Muziekestafette Heino krijgt vorm want er zijn op dit moment al vijftien aanmeldingen binnen. Op zaterdag 6 oktober zal deze muziekestafette plaatsvinden in de Hervormde Kerk van Heino.

De kleine werkgroep, onder toeziend oog van de zangvereniging ‘Looft den Heer’, hoopt een programma voor elkaar te krijgen van 10.00 tot 22.00 uur. Orkesten, koren, ensembles en solisten zijn van harte welkom om hun bijdrage te leveren aan deze muziekestafette.

Voor de stand van zaken wat betreft de komende estafette kun je altijd terecht op http://muziekestafette.vanwifferen.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.