Home / archiefcentraal / open huis bij marke ter heijne

open huis bij marke ter heijne

Kim Vastgoed BV, DigiWorks en N35 Media houden op vrijdag 16 maart Open Huis in het kantorencomplex Marke ter Heijne aan Marktplein 4 in Heino. De eerste verdieping van voormalig ‘Chinees Restaurant Lotus’, is vorig jaar door Kim van de Worp volledig nieuw ingericht voor ondernemers. De reden van het Open Huis is het 5-jarig jubileum van DigiWorks en het 2 ½ jarig jubileum van N35 Media.

Velen uit Heino kennen het pand nog van vroeger, toen het als herberg gebruikt werd en waar later ook de tandarts gesitueerd was. Dat ook toen het pand geëxploiteerd werd door de familie Van de Worp–Van Rijssen, geeft een extra dimensie aan het verhaal. De laatste 30 jaar heeft de bovenverdieping gediend als woonhuis voor de uitbaters van het Chinees restaurant.

Het Open Huis vrijdag 16 maart duurt van 17.00 uur tot 21.00 uur. Onder het genot van een hapje en drankje kun je bij de drie ondernemers een kijkje nemen en de nog te verhuren units eens van dichtbij bewonderen. Iedereen is van harte welkom.

Voor meer informatie over de mogelijkheden van Marke ter Heijne kun je contact opnemen met Marlinde Baarslag, 06 13 26862.

Lees ook

Bloembollen poten in Olst

OLST – Eetbaar Olst-Wijhe gaat op zaterdag 30 oktober duizend biologische bloembollen poten op het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.