oosterwechel stapt in bij ukkie en mama

Dit kwam tot stand nadat Kitty (zelf ook moeder) in de winkel eens had aangegeven dat ze het ook wel erg leuk zou vinden om zelf een winkel te hebben. “Er zijn veel toekomstplannen en veel leuke nieuwe ideeën ontstaan uit het feit dat we samen gaan werken”, stellen de dames. “Zo kunnen we nu ook meer aandacht besteden aan onze online winkel ‘Mama in mood’ waar de collectie online te bestellen is.” Ukkie en mama is van dinsdag t/m zaterdag geopend van 09.30 tot 17.00 uur en op vrijdagavond tot 21.00 uur. Ukkie en Mama is gevestigd aan de Nieuwe Markt 8c in Raalte.

Meer informatie op staging2.ukkie-mama.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.