Home / archiefcentraal / oosterwechel stapt in bij ukkie en mama

oosterwechel stapt in bij ukkie en mama

Dit kwam tot stand nadat Kitty (zelf ook moeder) in de winkel eens had aangegeven dat ze het ook wel erg leuk zou vinden om zelf een winkel te hebben. “Er zijn veel toekomstplannen en veel leuke nieuwe ideeën ontstaan uit het feit dat we samen gaan werken”, stellen de dames. “Zo kunnen we nu ook meer aandacht besteden aan onze online winkel ‘Mama in mood’ waar de collectie online te bestellen is.” Ukkie en mama is van dinsdag t/m zaterdag geopend van 09.30 tot 17.00 uur en op vrijdagavond tot 21.00 uur. Ukkie en Mama is gevestigd aan de Nieuwe Markt 8c in Raalte.

Meer informatie op www.ukkie-mama.nl

Lees ook

KokkieBikes Hellendoornse bossentocht voor mountainbikers

LEMELERVELD – Cycling Lemelerveld presenteert op zondag 31 oktober de KokkieBikes Hellendoornse bossentocht. Er zijn …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.