oortwijn heino van bedrijfsfeest tot intiem diner

Sinds jaar en dag is Oortwijn een begrip in Heino op gebied van feesten, partijen en als restaurant. Maar ook diverse verenigingen vinden in de locatie een thuisbasis. Groot was dan ook de schrik, toen afgelopen najaar de toenmalige eigenaren de deuren sloten. Gelukkig volgde al gauw redding, in de persoon van Henk Lunsing. Hij wist het bedrijf weer leven in te blazen en Oortwijn opnieuw op de kaart te zetten. Sindsdien weten steeds meer gasten de weg naar het etablissement aan de Canadastraat te vinden. Tijd voor een hernieuwde kennismaking!

Ongeveer in dezelfde periode als de sluiting van Oortwijn, zag Henk Lunsing uit het Drentse Westerbork kans zijn goedlopende restaurant in Assen te verkopen en zocht hij naar een nieuwe uitdaging. Het horecabedrijf in Heino sprak hem meteen aan vanwege de veelzijdigheid. Lunsing: “In Assen had ik puur een restaurant. Met deze locatie ben ik veel breder. Van grand café tot bruiloften en partijen en zelfs catering; de mogelijkheden zijn ontelbaar”. De deal was snel rond en binnen twee maanden na de sluiting kon Oortwijn weer open. Aanvankelijk in hetzelfde jasje, maar de plannen voor een nieuw interieur zijn al in een vergevorderd stadium. Met name de bowlingzaal krijgt een grondige make-over en ook het restaurant wordt helemaal gerestyled. Lunsing: “Het restaurantgedeelte is vrij donker en nodigt onvoldoende uit om binnen te stappen. Ook kan het interieur een stuk warmer en sfeervoller. Daarnaast komt er een bar in, zodat het meer een grand café wordt. Mensen moeten hier makkelijk even naar binnen willen en kunnen lopen. Niet alleen als er een feest is, maar ook op zondag voor een kopje koffie, wanneer ze met het gezin op pad zijn”.

Wat wel direct werd ingevoerd is de nieuwe menukaart. Deze bracht Lunsing terug naar een meer toegankelijker basis: “Voorheen kookte men in Oortwijn op vrij hoog culinair niveau. Daarmee creëer je een zekere afstand en dat past hier in Heino helemaal niet. Mensen willen een menukaart met herkenbare gerechten. Gewoon goed en lekker eten, met klassiekers als varkenshaas, schnitzel en goede gebakken aardappelen. Dat hebben we er dan ook meteen ingebracht. En de reacties zijn heel positief”. Op dit moment beschikt Oortwijn nog niet over een lunchkaart, maar de plannen hiervoor zijn er wel. Op afspraak en in overleg is echter veel mogelijk: “De carnavalsvereniging kwam hier zelfs ontbijten”.

Zakelijke gasten

Naast een sfeervolle plek om als particulier lekker even te ontspannen, biedt Oortwijn ook veel mogelijkheden voor zakelijke gasten. Men mikt vooral op bedrijfspresentaties en uiteraard feesten. Lunsing: ”In feite zijn alle ingrediënten aanwezig. Zo hebben we vier verschillende zalen met elk hun eigen kenmerken en afmeting, waardoor we aan veel wensen tegemoet kunnen komen. De Serre en Tussenzaal zijn bijzonder geschikt voor kleinere bijeenkomsten als workshops/trainingen, vergaderingen of lunch. Onze ruime Torenzaal heeft een prachtige lichtinval en is perfect voor grote bedrijfspresentaties of personeelsfeesten. De Ridderzaal kent weer een heel ander karakter en is meer besloten. Deze wordt veelal geboekt voor kleinere feesten, met mogelijkheid voor live-muziek en/of dj en barbecue. En vanzelfsprekend beschikken wij over alle moderne faciliteiten op gebied van presentatie en communicatie, zoals beamers en (draadloos) internet”.

Wie een geslaagd bedrijfsfeest wil organiseren, al dan niet inclusief activiteiten, is bij Oortwijn aan het juiste adres. De combinatie met bowling is natuurlijk gauw gemaakt, maar voor wie liever iets anders kiest, biedt Lunsing graag alternatieven: “Ik geloof erg in de kracht van samenwerking. En de mogelijkheden hier in de nabije omgeving zijn wat dat betreft legio, zowel in- als outdoor”. Voor zakelijke bijeenkomsten op locatie, zoals recepties of openingen, is er ook nog de cateringservice van Oortwijn. Dit varieert van een hapje en een drankje tot (klein) buffet. Wat uw wensen ook zijn, Henk Lunsing informeert u graag over de mogelijkheden!

Oortwijn Restaurant – Zalen – Bowling

Canadastraat 9

8141 AA Heino

T: 0572 – 391302

E: info@oortwijnheino.nl

I: staging2.oortwijnheino.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.