Home / archiefcentraal / omgekeerde surpriseparty we zijn niet gek

omgekeerde surpriseparty we zijn niet gek

Maar een aantal weken voor zijn vijftigste verjaardag kwamen zijn vrienden er toch achter. En waar Eric al bang voor was, gebeurde dan ook. Wraak.

“Mijn vrienden kwamen op mijn verjaardag zelf om precies om 20.49, zoals op de uitnodiging stond. Er werd een pop van zes meter en een bord geplaatst. Ik dacht ‘shit, zijn ze er toch achter gekomen. Een man of twintig kwam met pyjama, slaapmuts en badjassen aan binnen en zei: ‘Dit wordt een slaapfeestje. Dacht je dat we gek waren?’”, zegt Eric.

“Wat blijkt, ze zijn zelfs tot de Kamer van Koophandel doorgedrongen om toch zeker te zijn van mijn leeftijd . Ze hebben mij al vanaf carnaval in de waan gelaten en ik dacht hun te verrassen.

Dezelfde avond zijn er drie vrienden blijven slapen. Ze gooiden mij om 7.00 het bed uit. Ik moest sportkleding aandoen en werd naar Omni Mobilae gereden. Daar stonden mijn vrienden klaar met een fijn ontbijt. Daarna moest ik meedoen aan een Boot Camp. Toen dat erop zat werd ik in een konijnenpak gehesen en moest ik drie keer op en neer lopen van boom tot boom. En zij maar op mij schieten met de paintballgeweren. Ik zit nu onder de blauwe plekken. Fijne vrienden hè.”

Lees ook

Sportief en Gezond peiling in Raalte

RAALTE – De gemeente Raalte, GGD IJsselland en het Sportbedrijf Raalte vragen alle inwoners van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.