omgekeerde surpriseparty ik ben al wel 50

Hij houdt zijn vrienden al vijf jaar voor dat hij pas volgend jaar 50 jaar wordt. Maar in werkelijkheid heeft Raaltenaar Eric Wielick vrijdag Abraham al gezien. Daarom kwam hij tot het ludieke idee om een ‘omgekeerde surpriseparty’ te houden voor zijn vrienden.

“Mijn vrienden denken allemaal dat ik zaterdag 49 jaar oud wordt en gewoon mijn verjaardag vier. Maar ik ben vrijdag al 50 jaar geworden. Ik ben op het idee gekomen door alle poppen die ik bij iedereen in de tuin zag staan. Ik dacht ‘dat gaat bij mij niet gebeuren’. En dus houd ik mijn vrienden al vijf jaar lang voor dat ik 49 wordt. Wanneer ze zaterdag bij mij thuis komen hangt er een groot spandoek waarop staat dat de locatie van het feest is gewijzigd in ‘Boei10’. Daar wacht hen ‘hopelijk’ een grote verrassing.”

Eric gebruikt nadrukkelijk het woord ‘hopelijk’, want of het zo’n grote verrassing is weet hij niet. “Ze plaatsen wel wat vraagtekens bij mijn leeftijd. Daarom hebben ze mijn ouders al gebeld. Maar zij spelen mee, net als mijn vriendin en kinderen. Het gaat zelfs zo ver, dat ik een vriendentripje naar Schotland heb laten boeken met een verkeerd geboortejaar. Dat moet ik volgende week dus nog wijzigen.”

Wanneer zijn vrienden toch wel doorhebben dat Eric eigenlijk al 50 jaar oud is geworden, verwacht hij grote problemen. “Dan ben ik sowieso de klos. En dan spelen ze heel goed mee, want ik heb nog geen signalen opgevangen dat ze iets vermoeden en er stonden ook nog geen poppen in de tuin.”

Wordt vervolgd….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.