olstenaar met 600 wietplantjes gepakt

Tijdens een staandehouding roken de medewerkers van de Verkeerspolitie Assen de typische wietlucht die uit de laadruimte kwam. De lading was afgedekt met een gordijn en bestond uit negen dozen met daarin ruim 600 stekjes van hennepplantjes.

De man verklaarde dat hij voor het vervoer een vergoeding kreeg van 150 euro. In de auto troffen agenten ook een zogenaamde jammer aan. Met zo’n apparaatje kun je elke mobiele telefoon binnen een straal van één tot tientallen meters het zwijgen opleggen. Deze is eveneens in beslag genomen. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt. De stekjes worden vernietigd.

De bestelauto, de hennepplantjes en de jammer zijn in beslag genomen. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.