nieuwe volkswagen up bij pouw raalte

Volkswagen richt zich nu met de nieuwe up! ook op de lagere prijsklassen. De auto is al verkrijgbaar vanaf 8.490 euro. “Volkswagen wil toonaangevend worden in het lagere prijssegment”, stelt Peter Post, vestigingsmanager van Pouw Raalte. De nieuwe Volkswagen up! staat al sinds december in de showroom van de Raalter Volkswagendealer. “De kwaliteit en de betrouwbaarheid die we van Volkswagen gewend zijn, zijn echter helemaal behouden gebleven.”

De reacties op de nieuwe auto zijn zeer goed. Deze maand gaan de eerste verkochte exemplaren de weg op. De up! zal dus snel een vertrouwde auto worden in het straatbeeld. De auto mag dan klein zijn, hij bevat wel technologieën die nog nooit in een dergelijke compacte auto zijn toegepast. De Volkswagen up! is verkrijgbaar in drie uitvoeringen: de Take up!, de Move up! en de High up! De Take up! vormt de basis. Het interieur heeft veel opbergvakken en comfortabele stoelen. Vier airbags vergroten de veiligheid. Extra opties zijn natuurlijk mogelijk. De move up! (met een vanafprijs van 9.400 euro) bevat enkele extraatjes als elektrische ramen en centrale deurvergrendeling. Dankzij een elektronisch stabilisatieprogramma (ESP) en het City Emergency Braking System (automatische stop als de voorligger te dichtbij komt bij een snelheid tot 30 km per uur) is de auto ook nog eens extra veilig. De high up beschikt ook over het ESP en het City Emergency Braking System, maar bevat daarnaast extraatjes als 15 inch lichtmetalen velgen, mistlampen en radio met MP3-functie.

Maar er zijn nog veel meer opties mogelijk. “Veel van onze klanten zijn gecharmeerd van het Executive Pakket”, vertelt Post. “Dat is verkrijgbaar voor de Move up! en de High up! Het pakket voorziet in een navigatiesysteem, bluetooth telefoonvoorbereiding en de mogelijkheid om MP3’s af te spelen. Alles geïntegreerd in één touchscreenpaneel. Daarnaast krijg je bij dat pakket ook een radio/cd-speler en een airco.”

Dit pakket kost 895 euro extra. Het paneel is demontabel en kan dus ook in een andere auto worden gezet. “Daarnaast zijn er nog verschillende andere opties en accessoires, maar daar kunnen we de geïnteresseerden in de showroom alles over vertellen”, stelt Post. “Het komt er op neer dat je met de up! voor een prijs van onder de 10.000 euro op de weg bent. Volkswagen hoopt marktleider in dat, voor haar, nieuwe marktsegment te worden. Met een lagere prijs, maar wel met behoud van alle kwaliteiten van de Volkswagen. Het merk staat immers voor kwaliteit en degelijkheid. De kracht is de eenvoud. Als je een Volkswagen koopt, investeer je geen geld in nodeloze modieuze luxe die een paar jaar later al weer flink verouderd kan zijn, je koopt een goede en betrouwbare auto!”

Pouw Raalte is te vinden aan de Acacialaan 2 in Raalte, tel: 0572-351121. Meer informatie op staging2.pouwraalte.nl. Iedereen is welkom om vrijblijvend een proefrit te maken in de Volkswagen up!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.