mollink neemt afscheid van zijn autobedrijf

Autobedrijf Mollink verkoopt alle merken auto’s, zowel nieuw als occasions. De garage voorziet in alle mogelijke diensten. Van reparaties, onderhoud en APK-keuringen tot schadeherstel. Alle merken zijn welkom, ook campers. Roy heeft zich bovendien ontwikkeld tot diagnosespecialist. Daarvoor beschikt hij over de laatste computerapparatuur, onder andere een scoop, een geavanceerd meetinstrument waarmee de signalen tussen de verschillende sensoren in beeld gebracht kunnen worden. Z o kunnen storingen snel en zonder onnodige vervanging van onderdelen worden verholpen. Zijn kennis wordt dan ook regelmatig ingeschakeld door andere autobedrijven.

Daarnaast richt het bedrijf zich middels de website staging2.autoartikel.nl ook op de onlineverkoop van autobenodigdheden. Van schoonmaakmiddeltjes tot onderdelen. Verder is autobedrijf Mollink officieel dealer van de brommobielen van AIXAM en houdt het bedrijf zich bezig met autobelettering. “Vanaf het moment dat je op vier wielen gaat rijden, kunnen wij in alles voorzien”, stelt Roy. “Mobiliteit van begin tot eind.”

Betrouwbaarheid en degelijkheid zijn de centrale kernwaarden in de dagelijkse bedrijfsvoering. “Onze kleinschaligheid is daarbij van groot belang. We nemen voor iedereen de tijd. Daar voelen we ons het fijnst bij!”

Autobedrijf Mollink is gevestigd aan de Praamstraat 13, tel: 0572-358151.

Meer informatie op staging2.autobedrijfmollink.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.