Home / archiefcentraal / markespelers spelen wie is hier de dokter

markespelers spelen wie is hier de dokter

De Markespelers uit Herxen spelen dit jaar het toneelstuk ‘Wie is hier de dokter’. Het stuk is een komedie in vier bedrijven, geschreven door Jan Derene. De toneelavonden vinden plaats op vrijdag 23 en zaterdag 24 maart in Dorpshuis de Herxermarke.

De inhoud van het stuk? In de drukke praktijk van dokter Bart Prikwerken naast de huisarts, een assistente en een klusjesman. De praktijk wordt bezocht door allerlei patiënten met verschillende problemen en kwalen die zich op excentrieke, eigenaardige en eigenzinnige manier gedragen. Niet alleen de huisarts houdt zich met hen bezig, maar ook de assistente en de klusjesman bemoeien zich soms met de behandeling. Daarnaast vinden enkele ongebruikelijke handelingen plaats die te maken hebben met het bezoek van een geheimzinnige patiënt die de praktijk komt bezoeken. Dit alles leidt tot de nodige komische toestanden.

De zaal is beide avonden vanaf 19.30 uur open. Om 20.00 uur begint de voorstelling. Entreekosten zijn 5 euro per persoon, kinderen tot 12 jaar betalen de helft.

Lees ook

Rustpunt De lange Pier geopend in Lettele

LETTELE – Aan de Butersdijk in Lettele is sinds mei dit jaar een nieuw rustpunt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.