live muziek bij cafe reimink lemelerveld

Café Reimink Lemelerveld bruist weer van live muziek en pakt zaterdag 10 maart maar liefst met

twee live bands uit met in beide bands (oud) Lemelervelders voor een avond pop- en rock muziek van de bovenste plank. Om 21.30 plugged de band Go Green in, die is ontstaan door de vette sound van de sixties, lekkere stevige rock en rake teksten.

Waar de broers Ruben en Kai oorspronkelijk voornamelijk akoestische rock ten gehore brachten, is er nu, binnen een jaar, een band ontstaan met een geheel eigen sound. Een sound die toch ook herkenbaar en pakkend is.

Wanneer ze de akoestische gitaren bij de tweede set verruilen voor twee elektrische gitaren, produceren ze, versterkt door Ray van Lente op bas en drummer Rik Bruintjes, onvervalste, stevige rock. Deze zal iedereen doen terugdenken aan de jaren zestig met invloeden van invloeden van onder andere The Black Crowes, Neil Young, Eddie Vedder en the Man in Black.

Als tweede band die avond plugged de band AudioPorn in en brengt het, zoals ze zelf zegt,

hedendaagse ‘Sleazy Disco Rock’. Makkelijk in het gehoor liggende, opzwepende alternatieve rock met een vleugje pop en disco. De gitaarrifs, de teksten en de kinky podiumpresentatie garanderen een kneiter van een live-act.

Audioporn, die al op diverse festivals zoals het bevrijdingsfestival in Zwolle stond waar ook al de sleazy bluesrock brutaal klonk en verraadde dankzij de strak in een discoritme sissende hi-hats invloeden uit de zeventiger jaren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.