lezing over aardehuizen na vergadering ivn

Na afloop van de jaarlijkse algemene ledenvergadering van IVN afdeling Wijhe-Olst, wordt er een lezing gehouden over aardehuizen. De Vereniging Aardehuis Oost-Nederland realiseert in Olst een uniek project: een ecowijk van 23 aardehuizen.

In december zijn de werkzaamheden gestart. Estella Franssen, vicevoorzitter van deze vereniging, zal uitleggen hoe dit project tot stand gekomen is en hoe het project gerealiseerd gaat worden.

De vergadering wordt gehouden op 3 april in de zaal van Ripperda in Den Nul. De vergadering begint om 19.30 uur, de lezing om 20.45 uur. Ook niet-leden van de IVN zijn welkom om te komen. Entree is gratis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.