leven vincent van gogh in podium heino

Klaas Hofstra staat op 9 maart met de voorstelling ‘Het leven van Vincent van Gogh’ in Podium Heino. Tijdens deze toneelvoorstelling vertelt hij over het leven van Vincent van Gogh, zijn kunst, zijn liefdes en frustraties.

Klaas Hofstra is bekend door zijn solovoorstellingen over bekende schilders als Rembrandt, Gaugin en componisten Chopin en Beethoven. Hij bracht zijn voorstellingen van de Verenigde Staten tot in het Verre Oosten. In Nederland is Klaas Hofstra vooral bekend als dokter Dick van Lennep uit de televisieserie ‘Medisch Centrum West’. Daarnaast speelde hij postbode Sjoerd Bonnema in de film ‘De schippers van de Kameleon’.

Tijdens de voorstelling ‘Het leven van Vincent van Gogh’ vertelt Klaas Hofstra over de tekeningen van Vincent van Gogh, zijn schilderijen en bovenal over zijn zoektocht naar geluk. Dit doet hij aan de hand van brieven die Vincent gedurende zijn leven aan zijn broer Theo schreef. Het is een ontroerend stuk over liefde en trouw tussen twee broers, maar door de schilderijen en brieven heeft het absolute schoonheid.

De voorstelling ‘Het leven van Vincent van Gogh’ van Klaas Hofstra is te zien op vrijdag 9 maart om 20.30 uur in Podium Heino. Kaarten kosten 12 euro, inclusief koffie/thee.

Kaarten zijn te koop bij de Smulbaai, Podium Heino en Wereldwinkel Heino.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.