Home / archiefcentraal / letterlijk bingo voor bewoners wooldhuis

letterlijk bingo voor bewoners wooldhuis

De bewoners van het Wooldhuis in Heino kunnen weer fatsoenlijk bingo spelen. De stichting Vrienden van het Wooldhuis heeft de bewoners namelijk afgelopen vrijdag verrast met een nieuw bingo-apparaat.

De stichting doet eens in de zoveel tijd iets nieuws voor de bewoners van het verzorgingstehuis het Wooldhuis. Ditmaal werd het geld besteed aan een nieuw bingo-apparaat.

De oude functioneerde niet goed meer en was erg verouderd. De luikjes op het bingo-bordje bleven steken en wilden niet goed meer op en neer. Ook het rad waar de bingoballetjes in zaten, begon kapot te gaan.

Na een ronde op het oude apparaat werd de bingo onderbroken. Na de verrassing mocht de oudste bewoner van het Wooldhuis, mevrouw Lange van 100 jaar, het apparaat en de bordjes keuren. “Heel duidelijk,” zei ze enthousiast. “Ik kan de cijfers zelfs lezen. En als ik ze kan lezen, kan iedereen dat!”

De oude bordjes werden symbolisch in een vuilniszak gegooid, en de nieuwe bordjes werden in gebruik genomen. Zo werd de bingomiddag hervat.

Lees ook

Inschrijving VechtdalTrail in Ommen geopend

OMMEN – Het was lang spannend, maar met de aangekondigde versoepelingen vanaf 30 juni lijkt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.