Home / archiefcentraal / leontine borsato nieuwe gezicht shoeby

leontine borsato nieuwe gezicht shoeby

De succesvolle Nederlandse modeketen Shoeby is een unieke samenwerking aangegaan met Leontine Borsato. Zij is razend enthousiast geworden over de collecties van Shoeby met fashion items die perfect aansluiten op haar persoonlijke stijl en de rest van haar garderobe.

Dankzij haar passie voor mode, heeft Leontine talloze ‘Fashion Secrets’ opgedaan, die zij met Nederland wil delen. Met de online video campagne ‘Fashion Secrets’ wil Leontine anderen inspireren om te mixen & matchen met Shoeby.

Op donderdag 15 maart vindt er een wervelende kick-off plaats waar Leontine live haar ‘Fashion Secrets’ deelt en hierbij vier gelukkige vrouwen volledig onder handen neemt, bijgestaan door een professioneel hair en make-up team. Vanaf deze datum gaat de online ‘Fashion Secrets’ campagne van start en zullen alle video’s van Leontine en Shoeby gedurende vier weken door heel Nederland één voor één verschijnen.

Met ruim 225 winkels is Shoeby – opgericht in 1981 door John en Mieke van Deursen – een van de snelst groeiende fashionketens in Nederland en België, met verkoop van uitsluitend eigen merken. Shoeby opereert in het middensegment en combineert sterke basics met snel wisselende, nieuwe fashioncollecties voor zowel mannen, vrouwen als kinderen. Shoeby zit onder andere in Raalte, Deventer en Ommen.

Lees ook

Tragiek en romantiek bij Podium Heino

HEINO – Acteursechtpaar Trudy de Jong en Theo de Groot brengt op vrijdag 1 oktober …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.