lenferink schildert kinderboerderij wijhe

Sinds een paar weken wordt er hard gewerkt op de Wijhese kinderboerderij. De boerderij was aan een complete opknapbeurt beurt toe. Het schildersbedrijf Bert Lenferink uit Heino sponsort het schilderen van de hele kinderboerderij. De schilders werken pro deo en het materiaal is goedkoop.

Bij diverse delen wordt het timmerwerk hersteld of vernieuwd. Het resultaat is voortreffelijk en alles staat er binnenkort weer strak, kleurrijk en glanzend bij. Alle vrijwilligers willen het bedrijf Bert Lenferink te Heino dan ook zeer hartelijk bedanken voor dit wel erg royale gebaar.

Afgelopen vrijdag waren er in het kader van de aktie NL Doet zes ambtenaren van de gemeente Olst-Wijhe op de Wijhese kinderboerderij om een grote klus te klaren. Er is 2,5 m3 grond uit de kippenren gegraven en aangevuld met schoon geel zand. Hiermee is de stankhinder opgelost en kunnen de dames weer lekker scharrelen en krabben. Het nieuwe zand is gratis beschikbaar gesteld en bezorgd door loonwerkbedrijf Jansen-Wijhe.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.