Home / archiefcentraal / leerlingen luisteren naar boswachter wilco

leerlingen luisteren naar boswachter wilco

Boswachter Wilco van Burken van Staatsbosbeheer kwam dinsdag naar de bibliotheek in Olst om te vertellen over hoe dieren wonen. Er kwamen bijna zestig leerlingen van basisschool de Holsthoek, Ter Stege en de Willibrord luisteren naar de boswachter.

De leerlingen hadden voor het bezoek een lesbrief ontvangen waarmee ze druk aan de slag zijn gegaan. Ze hadden allerlei opdrachten gemaakt en konden vragen stellen.

De boswachter liet een presentatie zien over hoe de dieren wonen. Na afloop kregen de leerlingen een vragenlijst mee. Als ze die ingevuld inleveren in de bibliotheek, dan ligt er een leuk cadeautje voor hen klaar.

Na 6 april wordt er onder de inzenders geloot wie de hoofdprijs in de wacht sleept, Een dag, met de hele klas op pad met de boswachter. Volgende week dinsdag komt de boswachter in de bibliotheek in Wijhe waar de leerlingen van groep 6 van de Bongerd en de Matzerschool op bezoek komen.

Lees ook

Lezing over acupunctuur in Dorpshuus

HEINO – Herman Tichelaar verzorgt op woensdag 27 oktober een lezing over acupunctuur in het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.