Home / archiefcentraal / leerlingen ccs naar bouwberoepenwedstrijd

leerlingen ccs naar bouwberoepenwedstrijd

Een viertal leerlingen van het Carmel College Salland neemt op woensdag 7 en donderdag 8 maart deel aan de bouwberoepenwedstrijden, georganiseerd door BouwBasic BV. Op het onderdeel metselen komen Danny van Toly en Ruben Brinkhuis in actie. Bij het timmeren proberen Joyce van Heerde en Jelle Koopman de eer van het Carmel College hoog te houden. Het is voor het eerst dat bij de beroepenwedstrijden een meisje meedoet.

De wedstrijden in de werkplaats van opleidingsbedrijf BouwBasic BV aan de Veenweg 67 in Deventer zijn woensdag en donderdag tussen 9.00 uur en 16.00 uur vrij te bezoeken voor belangstellenden. Op donderdagmiddag 8 maart maakt de voorzitter van de jury de winnaars bekend.

Lees ook

Woningcorporaties regio Zwolle doen beroep op gemeenten: ‘Maak nieuwbouw mogelijk’

ZWOLLE – De negen woningcorporaties in de regio Zwolle doen een dringend beroep op gemeenten …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.