leerlingen ccs naar bouwberoepenwedstrijd

Een viertal leerlingen van het Carmel College Salland neemt op woensdag 7 en donderdag 8 maart deel aan de bouwberoepenwedstrijden, georganiseerd door BouwBasic BV. Op het onderdeel metselen komen Danny van Toly en Ruben Brinkhuis in actie. Bij het timmeren proberen Joyce van Heerde en Jelle Koopman de eer van het Carmel College hoog te houden. Het is voor het eerst dat bij de beroepenwedstrijden een meisje meedoet.

De wedstrijden in de werkplaats van opleidingsbedrijf BouwBasic BV aan de Veenweg 67 in Deventer zijn woensdag en donderdag tussen 9.00 uur en 16.00 uur vrij te bezoeken voor belangstellenden. Op donderdagmiddag 8 maart maakt de voorzitter van de jury de winnaars bekend.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.