leerlingen actief tijdens grote zwerfafvalweek

Een recordaantal van 15.000 leerlingen doet in de week van maandag 12 tot en met vrijdag 17 maart mee aan de grote zwerfafvalweek ‘Natuurlijks Schoon’. De leerlingen van 250 basisscholen en middelbare scholen komen onder andere uit Olst-Wijhe en Raalte.

Met de actie leveren ROVA en haar gemeenten een nadrukkelijke bijdrage aan een schone afvalvrije leefomgeving. Tijdens de zwerfafvalweek zijn er dagelijks activiteiten in de verschillende gemeenten.

Om de leerlingen enthousiast te maken en te motiveren om zwerfafval te voorkomen, heeft ROVA een film gemaakt, die leerlingen via het digibord in de klas kunnen bekijken. Daarnaast zijn de deelnemende klassen opgeroepen op hun idee voor het voorkomen van zwerfafval in te zenden. De klas met het meest originele en praktische idee wint een bezoek aan Walibi Holland in Biddinghuizen. Dit is inclusief vervoer met de ROVA Groenbus en een feestelijke lunch in het park.

Specifieke informatie over de zwerfvuilactie en de acties per gemeente komen op staging2.rova.nl/natuurlijkschoon

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.